Over mij

Salmen Coaching

Over mij

Na mijn studie Personeel & Arbeid ben ik gaan werken in de werving en selectie branche en heb ik voor Start Uitzendbureau in Leeuwarden een Top Start Vestiging mee opgezet als vestigingsmanager.

Het mooie van deze baan was dat ik mijn mensgerichte, commerciële en bedrijfskundige kwaliteiten allemaal kon ontwikkelen. Een doorstroom naar een HR functie binnen een andere organisatie was een logisch vervolg en zo ben ik als HR Adviseur bij Frigem en later Essent terechtgekomen.

Bij diverse reorganisaties ben ik nauw betrokken geweest en de ervaring met project en procesmanagement, verandermanagement en people management hebben er toe bijgedragen dat ik mij allround heb kunnen ontwikkelen.

De mens in beweging staat voor mij centraal. Ik kan mijn cliënten, zowel zakelijk als particulier, naast het coachen op alle mogelijke vlakken ook advisering en ondersteuning bieden ten aanzien van organisatie en personele aangelegenheden. Verder kan ik jou van dienst zijn als betrouwbare, discrete vertrouwenspersoon als je jouw verhaal kwijt wilt.

Ik ben een ervaren NLP Master Coach en Trainer, geaccrediteerd door het ABNLP in Amerika, heb ervaring als leidinggevende en projectmanager.

Voor meer specifieke achtergrond informatie verwijs ik je graag naar mijn profiel op Linkedin.